+389 2 3224762
contact@bcm.mk
Ул. В.Главинов бр.16 БЦ Палома Бјанка
Home proekti Едукација, иновации и претприемништво ASES – Аутизам: Спектар на вештини за вработување

ASES – Аутизам: Спектар на вештини за вработување