+389 2 3224762
contact@bcm.mk
Улица Македонија 6/1/1

УСЛУГИ

БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА

Безбедноста и здравје при работа е мултидисциплинарна област која се
ПОВЕЌЕ

ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Општествената одговорност на претпријатијата (ООП) е саморегулирачки деловен модел кој
ПОВЕЌЕ

ПРАВНА ПОМОШ РАБОТНИ ОДНОСИ

Бизнис Конфедерација на Македонија им помага на работодавачите да се
ПОВЕЌЕ

ЗАСТАПУВАЊЕ И ЛОБИРАЊЕ

Застапувањето и лобирањето како вид на застапување, претставуваат збир на
ПОВЕЌЕ

ВМРЕЖУВАЊЕ

Деловното вмрежување е важен процес на запознавање, поврзување и интеракција
ПОВЕЌЕ

СОЦИЈАЛЕН ДИЈАЛОГ

Економската и социјалната состојба во една држава може да се
ПОВЕЌЕ

ПОСРЕДУВАЊЕ

Бизнис Конфедерација на Македонијa активно зема учество на домашната, но
ПОВЕЌЕ

ЕДУКАЦИЈА

Бизнис Конфедерација на Македонија нуди широк спектар на програми за
ПОВЕЌЕ

ПРОЕКТИ И ИЗВЕШТАИ

All
Едукација, иновации и претприемништво
ИЗВЕШТАИ
Инклузија и човекови права
СОЦИЈАЛЕН ДИЈАЛОГ

КОМПАНИИ

6500

СЕКТОРСКИ ЗДРУЖЕНИЈА

11

ВРАБОТЕНИ

45000

ИНИЦИЈАТИВИ

32

НАЈНОВИ СОДРЖИНИ

Дигитализација во Македонија: Предизвици и можности за подобрување

Дигитализација во Македонија: Предизвици и можности за подобрување

Осврт кон процесот на дигитализација во земјата:   Потребата за дигитализација во нашата земја беше препознаена на време, беа преземени сериозни чекори во тој правец,... ПОВЕЌЕ
ИСТРАЖУВАЊЕ И РАЗВОЈ КАКО КОНКУРЕНТСКА ПРЕДНОСТ

ИСТРАЖУВАЊЕ И РАЗВОЈ КАКО КОНКУРЕНТСКА ПРЕДНОСТ

✍ Сергеј Зафироски - Генерален менаџер на агенцијата за истражување и консалтинг Инсајдер ИД Отворањето на Македонската економија за се повеќе компании, но и можностите за домашните... ПОВЕЌЕ
Примена на науката и најновите научни достигнувања во прехрамбената индустрија

Примена на науката и најновите научни достигнувања во прехрамбената индустрија

✍Златко Еделински - Сопственик на КОНТИМ Неизбежен е циклусот на развој на производи од прехранбената индустрија со примена на науката и најновите научни достигнувања. Денес,... ПОВЕЌЕ

КОНТАКТ & МАПА