+389 2 3224762
contact@bcm.mk
Ул. В.Главинов бр.16 БЦ Палома Бјанка
Home Aktuelno Консултации со Европската Делегација за Програмата на Економски Реформи 2022-2024

Консултации со Европската Делегација за Програмата на Економски Реформи 2022-2024