+389 2 3224762
contact@bcm.mk
Улица Македонија 6/1/1
Home USLUGI АКТУЕЛНО

АКТУЕЛНО

АКТУЕЛНО

Дури 42 проценти од микро и малите претпријатија наишле на некакви правни бариери кои ги попречуваат во примената на дигиталните ...
Повеќе
✍Адвокат д-р Филип Ристески – основач на адвокатска канцеларија Ристески, доктор на науки од областа на деловното право Поставувањето и ...
Повеќе
Осврт кон процесот на дигитализација во земјата:   Потребата за дигитализација во нашата земја беше препознаена на време, беа преземени ...
Повеќе
✍ Сергеј Зафироски - Генерален менаџер на агенцијата за истражување и консалтинг Инсајдер ИД Отворањето на Македонската економија за се повеќе компании, ...
Повеќе
✍Златко Еделински - Сопственик на КОНТИМ Неизбежен е циклусот на развој на производи од прехранбената индустрија со примена на науката ...
Повеќе
На 18.02.2022 Бизнис Конфедерација на Македонија учествуваше на  консултациите на Европската Делегација за Програмата за економски реформи 2022 – 2024 ...
Повеќе
Иницијативата Отворен Балкан е можност за развој и подобрување на трговските односи и економскиот и социјалниот напредок на граѓаните на ...
Повеќе
Со присуство на бизнис заедницата, претставници од Владата и претставниците на меѓународните тела присутни во државата, Бизнис конфедерација на Македонија одбележа 20 ...
Повеќе
Врз основа на Законот за високото образование, подзаконските акти на Правниот факултет „Јустинијан Први“ од Скопје и на Бизнис Конфедерација ...
Повеќе
Од 24ти Август Започна Целосната Примена На Новиот Закон За Заштита На Личните Податоци Законот за заштита на лични податоци ...
Повеќе