+389 2 3224762
contact@bcm.mk
Улица Македонија 6/1/1
Home КАНЦЕЛАРИЈА ТЕТОВО

КАНЦЕЛАРИЈА ТЕТОВО

КАНЦЕЛАРИЈА ТЕТОВО

Регионална канцеларија
Град : Тетово
Адреса : ул. Благоја Тоска бр.35

contact
тел/факс : 00 389 44 343 400
e-mail: contact@bcm.mk

Овластен преставник на регионална канцеларија – Тетово:
Панче Трпкоски
e-mail: cbzr.te@gmail.com