+389 2 3224762
contact@bcm.mk
Улица Македонија 6/1/1
Home КАНЦЕЛАРИЈА СКОПЈЕ

КАНЦЕЛАРИЈА СКОПЈЕ

КАНЦЕЛАРИЈА СКОПЈЕ

Регионална канцеларија
Град : Скопје
Адреса : Ул. Македонија бр.6 1000 Скопје

contact
тел/факс : 00 389 02 3224 762
e-mail: contact@bcm.mk

Извршен Претседател – Скопје :
Миле Бошков
e-mail: mb@bcm.mk

Администрација и членство :
Елена Новотни
e-mail: en@bcm.mk

Раководител на сектор финансии :
Јорданка Богатиновска
e-mail: jb@bcm.mk

Правен сектор :
Moника Спасеска
e-mail: ms@bcm.mk

Мила Матевска
e-mail: mm@bcm.mk