+389 2 3224762
contact@bcm.mk
Улица Македонија 6/1/1
Home КАНЦЕЛАРИЈА ПРИЛЕП

КАНЦЕЛАРИЈА ПРИЛЕП

КАНЦЕЛАРИЈА ПРИЛЕП

Регионална канцеларија

Град : Прилеп

Адреса : ул.Стеван Димески 5-а

contact
тел/факс : 00 389 48 613 316
e-mail: contact@bcm.mk

Претседател на регионална канцеларија – Прилеп:
Миле Чупетрески
e-mail: mc@bcm.mk

Експерт советник за проектен менаџмент:
м-р. Александар Ѓуроски
e-mail: аleksandar.gjuroski@yahoo.com