Пристапете кон БКМ

shutterstock_resized

 Придружете се на Бизнис Конфедерација на Македонија!

Членството на БКМ е отворенo за сите бизниси. Со гордост БКМ претставуваат различни бизниси со членство од над 8.500 македонски бизниси ; домашни растечки компании , мултинационални , големи и мали опфатени во сите сектори од економијата.

Како член на БКМ , вашата компанија може да имаат корист од витални деловни услуги, вклучувајќи ги и нашите услуги за развој на човечки ресурси , деловни совети , експертски консултации и бизнис настани низ целата земја но исто така и вмрежување на меѓунаодно ниво во насока на развој на бизнисот.

Членството е корпорации, така што сите ваши корист на персоналот , а не само на една индивидуа.

Членувај за да добиеш и да влијаеш:

• Застапување: Лобирање активност во индустријата, регионално, национално и меѓународно ниво.
• Влијание: Можност да се приклучат на работни групи и имаат директен влез во политичките препораки за широк спектар на бизнис прашања.
• Знаење: уникатен увид во трендовите на пазарот и детални секторски анализи.
• Регионална поддршка: Практично деловна поддршка од своите регионални канцеларии вклучувајќи ги и локалните настани и можности за мрежно поврзување.
• Бизнис брифинзи:
серија на бесплатни брифинзи за клучните бизнис прашања, вклучувајќи човечки ресурси и најдобра пракса.
• Вмрежување и настани: пристап до повеќе од 20 настани на национално ниво кои нудат големи можности за вмрежување и остварување на меѓународни и национални бизнис контакти во сите сектори .
• Човечки ресурси услуги: Експерт поддршка со вработен односи, индустриски односи и човечки ресурси политики и процедури.
• Онлајн управување со човечки ресурси : Ексклузивен пристап на стручни содржини на Законот за работни односи, објаснети и лесно разбирливи услови со практични водичи.
• Обука и вештини: пристап до широк спектар на обука за управување и професионални вештини

Show Buttons
Hide Buttons