+389 2 3224762
contact@bcm.mk
Улица Македонија 6/1/1

Day: March 28, 2023

Примена на науката и најновите научни достигнувања во прехрамбената индустрија

✍Златко Еделински – Сопственик на КОНТИМ Неизбежен е циклусот на развој на производи од прехранбената индустрија со примена на науката и најновите научни достигнувања. Денес, развојот на нови производи е препознаен како клучна активност за зајакнување на секоја прехранбена индустрија и го опфаќа целиот процес од идеја до крајниот изглед на производот. Од друга страна […]

Повеќе