+389 2 3224762
contact@bcm.mk
Ул. В.Главинов бр.16 БЦ Палома Бјанка
Home Aktuelno УПЦГ и БКМ: Бизнис заедницата на Црна Гора да се приклучи на иницијативата Отворен Балкан

УПЦГ и БКМ: Бизнис заедницата на Црна Гора да се приклучи на иницијативата Отворен Балкан