ПЛАН ЗА ДЕЛОВЕН КОНТИНУИТЕТ

Бизнис Конфедерација на Македонија заедно со Меѓународната организација на трудот креираше алатка за изготвување на посебен План за деловен континуитет наменет за деловните претпријатија.

Оваа алатка ќе ви помогне да:

  1. Направите процена на нивото на ризик и ранливост на вашето претпријатие;
  2. Развиете ефикасен систем и план за делување во услови на состојби ризични за вашиот бизнис;

Целта на оваа алатка е да се утврди нивото на ризик и ранливост на Вашето претпријатие предизвикано од кризата настаната поради пандемијата КОВИД – 19 и тоа во однос на неговото влијание врз вашите вработени, деловни процеси, профит и партнерства.

Преземете ја бесплатно оваа алатка ТУКА

 

 

 

Show Buttons
Hide Buttons