Центар за конференции и развој на бизнисот

Центарот за конференциЦентар за конференции и развој на бизнисоти и развој на бизнисот на Бизнис Конфедерација на Македонија е совршено погоден за секаков вид конференции, прес конференции, деловни настани, семинари, и други настани зависно од потребата на членовите партнерите на БКМ.
Салата е уникатна по својата функција, а со својата естетика нуди одлична можност за организирање на деловни состаноци и други настани од помал обем во амбиент кој е единствен од ваков тип.
Повелете погледнете ја брошурата на центарот на БКМ

 

Show Buttons
Hide Buttons