БКМ тренинг и едукација

БКМ нуди широк спектар на програми за обука во областа на управување со луѓе, закон за вработување, почитување на животната средина и здравјето на луѓето , деловна писменост, извозни вештини , управување со промени
Споделувајки искуство од реалниот деловен сектор , ние постојано ги унапредуваме и развиваат нашите програми во согласност со бизнис заедницата .
Во денешно време, брзата и интензивна деловна средина наметнува постојано усовршување на менаџерите и вработените . Доколку не вложувате во вештини и знаење поединецот и претпријатието заостануваат .

Обуките на БКМ имаат за цел да им даде на луѓето и претпријатијата информации, вештини и мотивација, тие понатаму треба да ја вршат својата работа и да ги постигнуваат бизнис целите на претпријатието .

Нашите тренери го комбинираат своето искуство од праксата и теоријата , и тоа во областа на работни односи, Законот за работни односи, развој на луѓето, здравјето и безбедноста и животната средина, работни спорови , деловни планови,специфични менаџерски вештини, менаџирање на промени .
Инвестиција во обука денес значи инвестиција во продуктивноста, знаењето, лојалност на вработените и придонес за иднината.

Ако не сте сигурни кои се потребите за обука на Вашето претпријатие , можете да зборувате со член на тимот за обука БКМ кои ќе бидат среќни да се истражуваат соодветни програми со вас. Ние исто така нудиме индивидуално обука во компанијата.
Програми:

Тренинг и советување во компанијата
Дали имате било какви посебни потреби за обука?
Можеби програмите за обука и едукација не се точно тие што и требаат на вашата компанија.

БКМ може да Ви помогне . Ние во БКМ располагаме со голем број на специфични обуки кои можат да се прилагодат на Вашите потреби.

Ние во БКМ ќе поразговараме за вашите потреби со вас, ќе оцениме заедно со Вас и вашите менаџери за тековните потреби во компанијата и ќе работиме заедно на дизајнираџе на правото на решение за вашиот бизнис.

Ние можеме да ви помогнеме во:

-Идентификувањето на вашите деловни цели низ потенцирање на вашите клучни потреби за обука.
-Дизајн насочена обука со студии на на случај и примери кои доаѓаат од вистински прашања во вашиот
бизнис
-Испорачуваме практични програми кои ќе се изгради доверба и компетентност на оние кои управуваат со
луѓето во вашиот бизнис
-Преглед на влијанието на обука ,за да се обезбеди вистински курсеви, во право време со вистинските луѓе

Исто така, можеме да обезбедиме услуга која е клучна за персоналот во компанијата со развиени психо-метрички тестови .
Нашиот тим има широко искуство во советување компании за човечки ресурси и безбедност, прашања поврзани со здравјето и благосостојбата на вработените и менаџерите во компанијата
Ние ќе бидеме среќни да се состанеме со вас за да поразговараме за вашите потреби за обука и за дизајн на програма за обука или да разговараме за Вашиот план за иднината

Личен тренинг за менаџмент

Истражувањата покажуваат дека луѓето кои инвестираат во обука и развој се напредни и подобро успеваат во својата работа и кариера.

Компании кои инвестираат во обука и развој во криза 2,5 пати имаат поголеми шанси за успех..

Компаниите кои идентификуваат и практикуваат корпоративни задачи на менаџерот мораат да се фокусираат на:

– Управување со работа сега и во иднина
– Управување со тим
– Управување со поединци
– Управување со конфликти и тешки одлуки
– Управување со себе

Нашата улога е да се поддржат корпоративно поставените компании и да им се помогне на менаџерите во остварување на обврските произлезени од надлежностите во сите области во компанијата. Нашите обуки и тренинзи и советувања се однесуваат на реалниот начин на водење бизнис. Учењето и тренингот се важни, но воведувањето и практикувањето на менаџерските практики се клучот за успех.

Show Buttons
Hide Buttons