WEBBUSINESS.MK

Изработка на комплени веб страни, ел.продавници, дизајн, веб модули.

WEBBUSINESS

WEBBUSINESS MACEDONIAИзработка на комплетни веб решенија -

WEBBUSINESS MACEDONIA е тим од искусни професионалци со долго искуство во креирањето на веб решенија. Повеќегодишното искуство и пратењето на модните текови во оваа свера ни дава за право да понудиме квалитетни веб производи. WEBBUSINESS.MK е дел од интернационално и домашно реномираната БКМ. ВЕБ решенијата кои ги нудиме ги содршат се она кое денес содржат модерните веб страници. Специфично е што клиентите по изработката на веб страната можат истата самите да ја администрираат и со тоа заштедат на понатамошни трошоци.

Со Почит

Summer Grill

web DESIGN!

Почнувајќи од: 129.00 EUR

ВЕБ Понуди веб пакети - цена

 • Пакет 1

  129.00 EUR
 • Пакет 2

  199.00 ЕУР
 • Пакет 3

  По договор
 • Е-продавница 1

  499.00 EUR
 • Е-продавница 2

  По договор
 • Хостирање 1 год

  Гратис

Другите за нас

„Накратко,.... Концизно и брзо завршена работа.”

- Соња и Петар
Кон ПОЧЕТНА
 • 1
 • 2
 • 3

Услуги & Сервисквалитетни и брзи решенија

Steak with a garlic and parsley risotto

Веб дизајн


комплетни Веб решенија…

How to Marinate and Grill Steaks

ВЕБ надградба


Редизајн и развој...…

Delicious Stuffed Meat Pancakes Recipe

Електронска продавница


Вашиот ВЕБ како online продавница…

What is a good time for a barbecue?

Одржување и подршка


Нега и свежина на ВЕБ страната…

Повеќе

Работно време

Понеделник-Петок 9.30 - 16.30 часот
Сабота 10.00 - 14.00 часот.
Недела - mail- дежурство.

ЛокацијаКонтактирајте со нас!

Контакт форма

Информација

БКМ / WEBBUSINESS.MK се наоѓа во центарот на градот во населбата Капиштец во просториите на поранешната дирекција на ЖИТО ЛУКС

Адреса

БКМ / ВЕББИЗНИС
ул. Васил Ѓоргов бр 11, Скопје нас. Капиштец
1000 Скопје