Прирачник за деловни претпријатија за враќање на работа за време и по КОВИД – 19

Враќањето на работниците на работното место за време на пандемијата КОВИД-19 и по нејзино завршување, нема да биде едноставно. Тоа значи дека утврдувањето на датум за повторно отворање или враќање на работното место нема да биде доволно. Многу работни места беа променети со цел прилагодување на новите околности и некои од овие промени веројатно ќе […]

Read more
Show Buttons
Hide Buttons