Cooпштение за јавноста

  Став на Бизнис Конфедерација на Македонија во однос на актот за висина на минимални трошоци за вршење на книговодствени работи и надоместок за сметководствени услуги донесен на 19.05.2017 година од страна на Собранието на Институтот на сметководители и овластени сметководители на РМ, а која стапува на сила на 01.07.2017   Почитувани ,     […]

Read more
Show Buttons
Hide Buttons