Информативна сесија за потенцијални апликанти Национална награда во 2017 година за најдобри општествено одговорни практики на македонските претпријатијата

Денес, 3 јули 2017 г. во ЕУ Инфо центарот се одржа Информативна сесија за потенцијални апликанти за Националната награда за најдобри Општествено Одговорни Практики на македонските претпријатијата во 2017 година. На конференцијата организирана од Бизнис Конфедерација на Македонија, Министерството за економија и Координативното тело за општествена одговорност, македонските компании беа информирани како можат да се […]

Read more
Show Buttons
Hide Buttons