Cooпштение за јавноста

  Став на Бизнис Конфедерација на Македонија во однос на актот за висина на минимални трошоци за вршење на книговодствени работи и надоместок за сметководствени услуги донесен на 19.05.2017 година од страна на Собранието на Институтот на сметководители и овластени сметководители на РМ, а која стапува на сила на 01.07.2017   Почитувани ,     […]

Read more

Информативна сесија за потенцијални апликанти Национална награда во 2017 година за најдобри општествено одговорни практики на македонските претпријатијата

Денес, 3 јули 2017 г. во ЕУ Инфо центарот се одржа Информативна сесија за потенцијални апликанти за Националната награда за најдобри Општествено Одговорни Практики на македонските претпријатијата во 2017 година. На конференцијата организирана од Бизнис Конфедерација на Македонија, Министерството за економија и Координативното тело за општествена одговорност, македонските компании беа информирани како можат да се […]

Read more
Show Buttons
Hide Buttons