ПОВИК ЗА АПЛИКАЦИИ ЗА НАЦИОНАЛНА НАГРАДА ВО 2017 ГОДИНА ЗА НАЈДОБРИ ОПШТЕСТВЕНО ОДГОВОРНИ ПРАКТИКИ

Со задоволство ве информираме дека денес, 15 јуни 2017 година (четврток), во дневните весници „Вечер“ и „Коха“ е објавен конкурсот за Националната награда за најдобри општествено одговорни практики на македонските претпријатија во 2017 година, реализирани во периодот од 1 јуни 2016 до 1 јуни 2017 година. Рокот за аплицирање за Наградата е до 1 септември […]

Read more
Show Buttons
Hide Buttons