Со задоволство ве информираме дека денес, 15 јуни 2017 година (четврток), во дневните весници „Вечер“ и „Коха“ е објавен конкурсот ...
Прочитај повеќе
8 јуни 2017, Белград, Србија - Бизнис заедницата e претставувана од Претседателот на Бизнис Конфедерација на Македонија, г-динот Миле Бошков, ...
Прочитај повеќе
Во рамките на проектот „Програма за (само)вработување на самохрани мајки“ спроведуван од организациите: Бизнис конфедерација на Македонија, Институт за менаџмент ...
Прочитај повеќе
Во рамките на регионалниот состанок во Тирана, Албанија помеѓу партнерите на проектот ‘’Зајакнување на социјалниот дијалог на Западен Балкан’’, Г-дин ...
Прочитај повеќе
Бизнис конфедерација на Македонија во соработка со Институт за менаџмент поддршка и Асоцијација на Бизнис жени на Македонија, во рамки ...
Прочитај повеќе
Проектот „Програма за (само)вработување на самохрани мајки“ спроведуван од организациите: „Бизнис конфедерација на Македонија“, „Институт за менаџмент поддршка“ и „Здружение ...
Прочитај повеќе
Проектот „Програма за (само)вработување на самохрани мајки“ спроведуван од организациите: „Бизнис конфедерација на Македонија“, „Институт за менаџмент поддршка“ и „Здружение ...
Прочитај повеќе
(Скопје, 30.03.2017) – Со огромна мрежа од членови, бројни проекти, партнерства со клучни меѓународни организации и со јасно дефинирани приоритети ...
Прочитај повеќе
Во рамките на проектот „Програма за (само) вработување на самохрани мајки“ спроведуван од организациите: Бизнис конфедерација на Македонија, Институт за ...
Прочитај повеќе
На 22ри Март оваа година во Љубљана се оддржа првиот "Balkan Employers Round Table" настан. Како засегната страна за работодавачите ...
Прочитај повеќе
Show Buttons
Hide Buttons